Bewust naar Pasen: in de woensdagen tijdens de lijdenstijd komt een groep mensen bij elkaar in de Emmaüs kerk. Diverse sprekers gaan in op het jaarlijkse thema. Met elkaar wordt een eenvoudige maaltijd genuttigd, waarna de bijeenkomsten worden afgesloten met een vesper.

Contact: Erna Hulstein – E: w.hulstein3@upcmail.nl

Passie Ede: geïnspireerd door de landelijke The Passion is in 2018 voor het eerst een Passie georganiseerd, in Ede-Zuid. De stille tocht vertrok vanaf winkelcentrum Stadspoort richting de Emmaüs kerk alwaar een viering werd gehouden. Het voornemen bestaat in 2019 wederom een Passie te houden, waarbij deze keer de Beatrixkerk centraal staat.

Contact: Erna Hulstein – E: w.hulstein3@upcmail.nl

Bespreek het Samen is een breed en afwisselend samengesteld programma dat u wordt aangeboden door een aantal samenwerkende kerken in Ede.  Het programma vindt u in deze flyer. Meer informatie is te vinden op de website van Bespreek het Samen.

Contact: Mariëlle Jellema – E: info@bespreekhetsamen-ede.nl

Oecumenische viering Heideweek: tijdens de jaarlijkse Heideweek in augustus is er op zondag een oecumenische viering in het Openluchttheater in Ede.

Contact: Rita Aelbers – E: ritaaelbers@hetnet.nl